E-learning tečajevi

Pitaš se koji je e-learning za tebe?

Nisi siguran/-a na kojim soft skills znanjima i vještinama možeš poraditi kako bi bio spreminij/-a za tržište rada?

Pokušaj riješiti upitnik i na temelju rezultata lakše procijeni u kojem području imaš mjesta za napredak.

Upitnik

E-learning

Edukacijom do zaposlenja - radionica za nezaposlene

Životopis je ulaznica za razgovor s potencijalnim poslodavcem. Nauči kako se najbolje predstaviti i istaknuti svoje jake strane na papiru.

Nakon papira slijedi razgovor. Svi znamo da je ključno ostaviti dobar dojam, no kako to napraviti znaju stručnjaci od kojih možemo naučiti male tajne uspješnog predstavljanja!

Pristup e-learningu

E-learning

Komunikacijske i prezentacijske vještine

Jasan, strukturiran i sadržajan govor čije poruke dopiru do sugovornika može se vježbati. Komunikacija je alat kojim oblikujemo i izražavamo misli i bitno je da to znamo raditi na način da smo drugima razumljivi i zanimljivi.

Prilikom traženja posla, ali i u svakodnevnoj poslovnoj praksi, često se nalazimo u situacijama u kojima trebamo nešto prezentirati. Prezentacijske vještine dio su seta soft skills vještina koje će nam trebati u bilo kojem poslu i na bilo kojem radnom mjestu.

Pristup e-learningu

E-learning

Upravljanje vremenom i stresom

Stres utječe na radnu produktivnost, koncentraciju, motivaciju, kao i na opće životno zadovoljstvo, a može se reflektirati i na zdravlje. Osvješćivanje uzroka stresa i individualnog doživljaja određenih situacija, te usvajanje tehnika za smanjivanje osjećaja stresa, može nam pomoći da upravljamo doživljajem stresa.

Vrijeme je naš najvrjedniji resurs. Određivanje ciljeva i prioriteta, učinkovito planiranje, fokus i uvođenje jednostavnih pravila samo su neki od načina koji pomažu u učinkovitijem time managementu.

Pristup e-learningu

E-learning

Vještine učenja

Često ističemo kako živimo u dinamičnom društvenom okruženju u kojem tehnologija i znanost rapidno napreduju što dodatno naglašava potrebu za stalnom prilagodbom, odnosno, učenjem.

Stav prema učenju, stupanj inicijative i osjećaj odgovornosti za vlastiti razvoj postaje ono što pojedinca može istaknuti u masi. Stjecanje novih znanja i razvoj novih vještina ovisi o našim stavovima i uvjerenjima, a može se olakšati i učiniti kvalitetnijim uz pomoć određenih tehnika učenja.

Pristup e-learningu

Imaš pitanje?

Polja obavezna za popunjavanje(*).
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Popunjavanjem podataka svaki potpisnik potvrđuje da je suglasan s korištenjem osobnih podataka u svrhu evidencije i arhiviranja za projekt „Gastro klub za pametno zapošljavanje“. Prikupljene osobne podatke čuvat će Ugovaratelj i Korisnik projekta – Pučko otvoreno učilište Samobor. Prikupljeni osobni podaci obrađivat će se povjerljivo i koristiti isključivo u svrhu evidencije i arhiviranja te se neće prosljeđivati trećim osobama. Prikupljeni osobni podaci ne koriste se u marketinške svrhe niti se javno objavljuju.